STRONGMAN MAMAIA 2018

Strongman Mamaia 2018 – Ediția 8 – Piațeta Perla Mamaia

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Strongman Mamaia 2018 – Ediția 8

Piațeta Perla Mamaia

 

 

STRONGMAN MAMAIA 2018, va avea loc pe data de 4 AUGUST 2018 in Piateta Perla Mamaia!

Asociatia Sportiva „Omul de fier” în parteneriat cu Asociația Litoral – Delta Dunării organizează competitia destinata celor mai puternici barbati din Romania, STRONGMAN MAMAIA, competitie ce sa va afla la editia cu numărul 8.

5 probe de forta, in care se vor intrece cei mai puternici barbati din Romania, alaturi de invitati speciali din Republica Moldova, Serbia si Anglia.

In acest an, publicul va avea parte de numeroase suprize pe care le vor putea „gusta” in fiecare pauza dintre probele de strongman.

Asadar, obiectivul acestui tip de organizare al unui asemenea eveniment spectaculos este de a va prezenta si a promova catre dvs., spectatorilor si telespectatorilor, practic cea mai veche miscare sportiva din toate timpurile! Un sport pe cat de greu, pe atat de spectaculos in care un numar de sportivi colosi si extrem de puternici, va vor incanta privirile mutand sute si tone de kilograme pe anumite distante, intr-un timp inimaginabil de rapid pentru omul de rand.

De la an la an, dorim sa va facem cat mai familiarizati cu acest sport si sa reusim sa va daruim cateva ore de neuitat, pentru ca nu zilnic se poate vedea un astfel de eveniment LIVE si nici macar televizat.

Aceasta competitie-traditie, a reusit sa „supravietuiasca” datorita oamenilor din public, al manifestarii lor pentru a mai vedea aceasta competitie pe viitor, dar si prin sprijinul extraordinar al sponsorilor care au fost alaturi de noi si initiativa noastra, inca din anii precedenti si care continua sa ne sustina!

Va asteptam cu drag pe 4 august, in numar cat mai mare! Va vom tine la curent cu toate noutatile care apar despre aceasta noua editie!


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: