Dan Bittman & Marius Batu

Dan Bittman & Marius Batu la Club Phoenix Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Dan Bittman & Marius Bațu

la Club Phoenix Constanta

 

Campania Music for Autism te invită să sărbătorești 6 ani de zâmbete, lacrimi și bucurie într-o atmosferă deosebită susținută de Dan Bittman și Marius Batu!
Prin acest concert încercăm să aducem un zâmbet, să răscolim amintiri din cele mai frumoase în sufletele celor prezenţi.

Concertul din 25 octombrie va veni în sprijinul campaniei „Music for Autism”, care are ca scop viitor amenajarea terenurile de sport pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa.

Campania „Music for Autism” a debutat în toamna anului 2012, la iniţiativa unei trupe constănţene, susţinută de Clubul Doors Constanţa. Timp de şase ani nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei.
Prin această campanie umanitară, organizatorii şi-au propus să desfăşoare o serie de evenimente de excepţie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburări din spectrul autist şi dizabilităţi asociate.
Scopul campaniei „Music for Autism” este să se aducă la cunoştiinţă provocările întâlnite zilnic de copii cu dizabilităţi împreună cu familiile lor.
Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Detalii se gasesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Rezervări: 0730 617 787

preţ bilet: 60 lei

Joi, 25 octombrie 2018, ora 20:00

Club Phoenix Constanta


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: