Mihai Napu

Mihai Napu -„Iubire divina”- la malul marii

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Mihai Napu -„Iubire divină”- la malul mării

Restaurant Pescaresc Intre Ape Eforie Sud

 

Alintat cu apelativul de „Joe Cocker al României” , Mihai Napu vine sã ne încânte cu melodii propri , dar și cu hituri din repertoriul internațional cu o voce ce aduce alinare sufletelor melancolice, dar și pe gustul celor ce doresc un spectacol de neuitat.

Vorbele nu pot ilustra nici pe departe eleganța, naturalețea și dinamismul evenimentului în sine , așa cã vã așteptãm sã vã distrați și sã cântați alãturi de acest minunat om al scenei , care vã asigurãm cã va fi pe viitor o parte a sufletului dumeavoastrã.

Mihai Napu are o carieră solo frumos construită în zona folk. Experiențele care l-au adus, însă, la nivelul artistic și prestanța de acum sunt nenumărate.

Printre numele grele cu care Mihai a colaborat de-a lungul timpului se numără Cristi Minculescu, Nicu Covaci, Adi Ordean, Mihai Alexandru, Laurențiu Cazan, Holograf (Dan Bittman, Edi Petroșel), Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru, Victor Socaciu, Ștefan Hrușcă, Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Dan Spătaru, Gil Dobrică, Mircea Baniciu, Paul Ciuci (Compact) și Leo Iorga.

La intersecția dintre blues, folk și pop-rock, dar experimentând constant și cu alte genuri muzicale, Mihai Napu este o voce unică pe piața muzicală din România. Experiența lui extinsă în materie de concerte în aer liber și evenimente private îl face un as al scenei, dar și un artist capabil să transmită emoție oriunde, oricând, oricum. Călătoria lui muzicală este impresionantă până acum – și cu siguranță urmează și multe alte capitole frumoase!

Suport artist: 35 lei/pers.

vineri, 19 octombrie 2018, ora 20:00

Info si rezervari:

Restaurant: 0728 328 082.            Constanta: 0766 765 889

 

După concert Karaoke Party cu MC Armand & DJ X.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: