dod - ciocu mic

Doru Octavian Dumitru – Ciocu’ mic!

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Doru Octavian Dumitru – Ciocu’ mic!

 

Ai auzit de el, te-a făcut să râzi de nenumărate ori. L-ai savurat alături de prieteni, chiar și în moementele în care erai foarte serios, tot ți-a stârnit zâmbetul sau ai râs în hohote la glumele lui.

Carismatic, cu un simț al umorului fabulos, Doru Octavian Dumitru este un One Man Show, care prin spectacolele sale umple sălile și invită la bună dispoziție.

Destinderea și terapia prin râs pe care o insuflă Doru Octavian Dumitru îi suprinde pe toți cei care vin să petreacă alături de el o seară relaxantă, sau, mai mult, o seară terapeutică. Un show inedit în care celebrul comediant îți servește o porție uriașă de râs cu multe picanterii umoristice.

Artistul, originar din Galați, a câștigat toate festivalurile de umor numai cu locul 1, acest lucru atestându-i talentul și abilitățile de maestru al comediei.

Doru Octavian Dumitru vine la Constanta să împartă buna dispoziție și să ne dezvăluie adevărata artă a comediei. Va fi un spectacol de zile mari, special conceput pentru iubitorii de comedie pură.

Vino și tu să savurezi o porție zgomotoasă de glume, pe 29 noiembrie , ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor. Te așteptăm să trăiești alături de prieteni un show care îmbie la zâmbete nenumărate și la bucuria pe care o transmite Doru Octavian Dumitru alături de invitații săi. Da, ai auzit bine, vei avea parte de doze duble de umor și de surprize unice.

Ora de incepere: 19:00 | 29 noiembrie 2018
Pret bilet: 50 lei


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: