Mircea Baniciu

Mircea Baniciu – Concert Aniversar 6 Ani „Music for Autism”

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Mircea Baniciu

 

Iubitorii muzicii folk sunt rugaţi să nu lipsească la concertul caritabil susţinut de Mircea Baniciu, joi 1 Noiembrie 2018, orele 20, în Club Doors Constanţa.
Promitem că va fi o seară plină de muzică bună cu melodii care ne vin în minte la tot pasul, care vă vor răpi un zâmbet, o să cântaţi si o să deveniţi melancolici.

Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzica românească, care şi-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix lansând hituri nemuritoare. Ulterior şi-a continuat activitatea solo şi a lansat 4 albume, iar după ’90 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de care a scris o noua poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix şi 5 albume cu Pasărea Colibri.

Concertul din 1 noiembrie va veni în sprijinul campaniei „Music for Autism”, care are ca scop viitor amenajarea terenurile de sport pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa.

Campania „Music for Autism” a debutat în toamna anului 2012, la iniţiativa unei trupe constănţene, susţinută de Clubul Doors Constanţa. Timp de şase ani nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei.
Prin această campanie umanitară, organizatorii şi-au propus să desfăşoare o serie de evenimente de excepţie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburări din spectrul autist şi dizabilităţi asociate.
Scopul campaniei „Music for Autism” este să se aducă la cunoştiinţă provocările întâlnite zilnic de copii cu dizabilităţi împreună cu familiile lor.
Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Detalii se gasesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Rezervări: 0763.661622

Preţ bilet: 50 lei

1 noiembrie 2018 @ Doors Club Constanta


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: