Stand up comedy cu Natanticu si Mane

Stand up comedy cu Natanticu si Mane

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Stand up comedy cu Natanticu si Mane

 

Miercuri, 7 noiembrie, de la 19.30, Doors Club te așteaptă să îți iei porția de râs! Protagoniștii serii: carismaticul Cosmin Natanticu și unul dintre comedianții care au făcut senzație la emisiunea iUmor, Mane Voicu.

Cosmin Natanticu este unul dintre veteranii stand-up-ului românesc. Cu activitate bogată prin diverse grupuri de umor şi de stand-up comedy. A devenit cunoscut în grupul Divertis – Serviciul Român de Comedie. În prezent, activează în Familia Impro, alături de Mihai Bobonete şi Adrian Văncică. Lunea și miercurea, îl vezi Pe bune la ProTV. Îl recomandă umorul din ADN şi… faţa.

Mane Voicu, un comediant cu rădăcini în Botoșani, a ajuns în finala iUmor, reușind să impresioneze juriul și câteva sute de mii de români care l-au văzut la TV și pe internet. De asemenea, Mane este câștigătorul concursului de Open Mic 2013 din cadrul Festivalului Internațional de Stand Up Comedy de la Cluj (FISC).

Prețul unui bilet este 35 de lei. Info și rezervări: 0763661622. Biletele se achiziționează în săptămâna evenimentului, de la sediul clubului. Program vânzări bilete: de luni până vineri, de la 12.00 la 22.00.

Pentru buna desfășurare a spectacolului, publicul este rugat să vină de la 18.30.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: