AG Weinberger

Concert AG Weinberger la Doors Club

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

AG Weinberger

în concert la Doors Club

 

Iubitorii de jazz & blues sunt invitați duminică, 2 decembrie 2018, la club Doors, incepand cu ora 19:30, pentru un concert de excepție marca AG Weinberger, ce marchează lansarea celui de-al 9-lea album al său, ReBorn.

Pret bilet: 60 lei

Albumul însumează un ansamblu de caracteristici și discursuri muzicale, care ne conduce în lumea unică a artistului. Prin această lucrare, AG atinge o stare de maturitate și relaxare, atât de necesară pentru a-și asigura continuitatea prezenței sale în rândul celor de nivel internațional. Muzici noi, livrare excelentă, producție de talie mondială… Cele 12 piese depăsesc cu mult obișnuitele clișee ale genului blues, iar armoniile și ritmurile neobișnuite conferă prospețime limbajului mixt muzical. Pe albumul ReBorn putem asculta de la shuffle până la big easy second line, de la pop blues până la baladă country sau jazz.

Discul a fost înregistrat la Budapesta, în studioul Origo cu o echipă din Ungaria, iar piesa ‘The Fool’s Lucky Day’ îl are ca invitat special pe legendarul Bob Margolin – care a fost chitaristul lui Muddy Waters.

Considerat de către legendarul B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat în 2011 cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El îşi continuă misiunea cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credință pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: