Concert caritabil The ROCK

Concert caritabil The ROCK -Tribute AC/DC

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Tribute AC/DC

Concert caritabil The ROCK

 

Un nou concert caritabil din campania “Music for Autism” va fi sustinut de formatia The R.O.C.K. (Tribute to AC/DC), in Clubul Phoenix Constanta.

Acest concert se va desfasura pe data de 01.12.2018, ora 21:30.

Piese ca „Thunderstruck”, „Highway to hell”, „You shook me all night long” sau „TNT” sunt, cu siguranta, cele mai potrivite si ravnite de adeptii muzicii rock, insa au puterea de a aduce buna dispozitie oricarui spectator care participa la un concert al trupei The R.O.C.K.

Infiintat in 2012, proiectul The R.O.C.K. (Tribute to AC/DC), este alternativa perfecta pentru seara dedicata muzicii rock. Incendiar, dinamic si plin de energie, asa poate fi descris spectacolul singurei trupe tribut AC/DC din Romania. Si aceasta datorita manierei foarte aproapiate de original in care sunt interpretate piesele. Totodata coregrafia si costumele AC/DC sunt prezente in show, facand deliciul iubitorilor renumitei trupe australiene si nu numai.

Concertul din 1 decembrie va veni în sprijinul campaniei „Music for Autism”, care are ca scop viitor amenajarea terenurile de sport pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa.

Campania „Music for Autism” a debutat în toamna anului 2012, la iniţiativa unei trupe constănţene, susţinută de Clubul Doors Constanţa. Timp de şase ani nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei.
Prin această campanie umanitară, organizatorii şi-au propus să desfăşoare o serie de evenimente de excepţie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburări din spectrul autist şi dizabilităţi asociate.
Scopul campaniei „Music for Autism” este să se aducă la cunoştiinţă provocările întâlnite zilnic de copii cu dizabilităţi împreună cu familiile lor.
Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Detalii se gasesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Rezervări: 0730 617 787
preţ bilet 40 lei


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: