Mircea Vintila & Brambura

Mircea Vintila & Brambura – Concert caritabil – Club Phoenix

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Mircea Vintila & Brambura

Concert caritabil – Club Phoenix

 

Vineri, 14 decembrie, ora 21.30 bine cunoscutul interpret de muzică folk, Mircea Vintilă revine la Constanța pentru un eveniment de excepție organizat în Club Phoenix Constanța, în cadrul campaniei „Music for Autism”.

Membru al trupei Pasărea Colibri, Mircea Vintilă este unul dintre cei mai apreciaţi artişti folk, piesele sale aflându-se în topul preferinţelor publicului care ştie să preţuiască acest gen muzical.

Cele mai cunoscute piese, dar și cele mai noi compoziții marca Mircea Vintilă pot fi ascultate, vineri, 14 decembrie 2018, de la ora 21.30 în Club Phoenix Constanța – „Miruna”, „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curând”, „Peste răbdări”, „Musette” sunt numai câteva dintre cantecele care vă vor răpi un zâmbet, o să cântaţi si o să fiţi melancolici.

Mircea Vintilă îi va avea alături, pe instrumentiştii din trupa Brambura în acest spectacol.

Campania „Music for Autism” a debutat în toamna anului 2012, la iniţiativa unei trupe constănţene, susţinută de Clubul Doors Constanţa. Timp de şase ani nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei.

Prin această campanie umanitară, organizatorii şi-au propus să desfăşoare o serie de evenimente de excepţie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburări din spectrul autist şi dizabilităţi asociate.

Scopul campaniei „Music for Autism” este să se aducă la cunoştiinţă provocările întâlnite zilnic de copii cu dizabilităţi împreună cu familiile lor.
Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Detalii se gasesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Rezervări: 0730 617 787
preţ bilet 40 lei | 21:30 | Phoenix Constanta


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: