Poveste de Crăciun

Poveste de Craciun la Casa de Cultura Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Copii  /  Pagina curenta

Poveste de Craciun

la Casa de Cultura Constanta

 

În distribuție: Celina Nitu, Ruxandra Balasu/ Claudia Dionise, Gabriela Niță.
Scenografia: Daniel Divrician

„Poveste de Crăciun”, spectacolul dedicat sezonului de iarna este inspirat din nuvela “Colind de Crăciun”, de Charles Dickens, adaptată pentru toate vârstele. O poveste clasică, spusa cu umor și duioșie, pentru întreaga familie.

Povestea spune că în Ajunul Crăciunului, morocănoasă și zgârcita mătușă Matilda este vizitată de cei doi nepotei, Billy și Lilly, care vin să o invite la petrecerea de Crăciun, însă pentru ea Crăciunul este doar un moment în care trebuie să chelutiasca, așa că nu știe ce să mai facă să-i refuze pe cei doi copii. Chiar la miezul nopții, când mătușa adoarme pe șezlong în casa ei, la cumpăna dintre Ajun și prima zi de Crăciun, face o călătorie în vis, în trecut, când Crăciunul era o bucurie, și în viitor, când s-ar putea să nu fie ținută minte așa cum și-ar dori. Când se trezește, găsește o surpriză care îi va schimba părerea despre Crăciun, și acesta redevine o sărbătoare a bucuriei și a generozității.
O poveste clasică, feerică, cu suflet, spusă cu umor și veselie, pentru întreaga familie, numai bună de vizionat în prag de sărbatori.

Spectacolul, organizat de echipa Un parinte mai bun, în parteneriat cu Teatrul Coquette București, face parte din Campania Caravana cu povești, un proiect care aduce în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată.

Recomandat copiilor cu vârsta între 4 și 84 de ani 🙂

Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat în limba română.

NU ESTE PERMIS ACCESUL IN SALA DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI, IAR BILETELE ISI PIERD VALABILITATEA, FARA POSIBILITATEA RECUPERARII CONTRAVALORII ACESTORA.

Accesul se face pe baza de bilet, indiferent de vârstă.
Ora de incepere: 18,00 | 8 decembrie 2018
Preț bilet: 30 lei
Biletele se pot achiziționa si din rețeaua EVENTIM Pentru alte detalii


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: