GIN RUMMY

GIN RUMMY la Teatrul de Stat Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

GIN RUMMY

la Teatrul de Stat Constanta

 

Textul dramaturgului american David Coburn este paradoxal prin comicul pe care îl extrage dintr-o situație realmente dramatică. Doi pensionari internați într-un sanatoriu se angajează într-un pasionant joc de cărți, situație care generează, pe de o parte, umorul, dar scoate la iveală și dramele celor doi oameni singuri.

Jocul de cărți este mijlocul prin care ei se cunosc și formează un fel de cuplu, este legătura ce se construiește între ei, este combustibilul care îi face să meargă mai departe, extrăgându-și din viață ultimele satisfacții, dăruindu-și unul altuia rațiunea de a exista.

Fiecare dintre ei este un izvor de energie pentru celălalt, așa cum se înțelege și din sugestia pe care o constituie numele celor doi: Fonsia vine de la fântână, din latină, iar rădăcina numelui Weller este fântână în limba engleză.

Pe scena Teatrului de Stat Constanța, în cele două roluri – Fonsia Dorsey și Weller Martin – se vor confrunta Nina Udrescu și Liviu Manolache, doi actori ale căror performanțe sunt bine cunoscute publicului constănțean, doi actori cu identități conturate în zeci de ani de actorie și în mulțimea de roluri jucate.

Regia spectacolului este realizată de Liviu Manolache, la fel și ilustrația muzicală, iar scenografia poartă semnătura Eugeniei Tărășescu Jianu.

26 ianuarie 2019 | Teatrul de Stat Constanta | ora 19:00

PRET:

General (30 RON)

Pensionari/Dizabilitati (7.5 RON)

Elevi/Studenti (7.5 RON)

  • Detalii
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: