Deschidere Museum of Senses Constanta

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Museum of Senses Constanta

la VIVO Constanta

 

Ce este Museum of Senses?
Museum of Senses presupune o calatorie in care iti vei trezi simturile, descoperind din ce in ce mai mult. O calatorie la finalul careia o sa realizezi ca ai invatat lucruri noi si te-ai distrat de minune.
Traieste o experienta de neimaginat intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice intr-un muzeu extraordinar. Un loc atat distractiv, cat si educativ, uimitor si totodata enigmatic, nefiresc si deopotriva rational.

O aventura a simturilor
Lasa-te purtat intr-o calatorie plina de provocari pentru corp si minte. Vei putea afla mai multe despre perceptie, vibratii, atingere, creierul uman si stiinta. Observa si exploreaza ceea ce simti, dand un sens simturilor tale.

Esti pregatit?
Calatoria ta va incepe intr-un labirint magic unde vei putea sa te descoperi.
Cum crezi ca este sa poti vedea lucrurile intr-un infinit ? De aceasta data experimentezi chiar infinitul in valuri nesfarsite de muzica intr-o camera cu oglinzi.

Adrenalina va fi accentuata mergand prin cunoscutul tunel Vortex.
In continuare, vei explora camera AMES cunoscuta la nivel mondial, care iti va pune la incercare perceptia asupra dimensiunii tale reale.
Vei intra apoi intr-o camera inclinata, doar pentru a afla ca nimic nu este asa cum pare, dar, din nou, totul pare normal.
Toate simturile tale vor fi stimulate, pentru a-ti trezi imaginatia si a-ti sfida perceptia.

Toate astea le poti descoperi doar la Museum of Senses Constanta.
Te asteptam!!!

Asteptarea a luat sfarsit! Fii alaturi de noi la deschiderea Museum of Senses Constanta, vineri, 29 martie, incepand cu ora 10:00, in VIVO Constanta!


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: