Warning: Illegal string offset 'google_map' in /home/constan4/public_html/wp-content/themes/eventure/single.php on line 27
zdob si zdub

Concert caritabil Zdob și Zdub

Acasa  /  Evenimente  /  Concerte  /  Pagina curenta

Concert caritabil Zdob și Zdub

la Club Phoenix

 

Concert caritabil Zdob și Zdub – Joi, 18 aprilie 2019, ora 20:00, te așteptăm alături de noi la concertul caritabil susținut de Zdob și Zdub în Club Phoenix Constanța, parte a campaniei Music for Autism!

 

Deși nu mai necesită nicio introducere, în câteva cuvinte, Zdob și Zdub, formație de rock alternativ din Republica Moldova, a luat naștere în 1994. La inițiativa unui grup de prieteni, iar astăzi se bucură de milioane de fani în toată lumea. Palmaresul trupei include atât participarea la doua ediții Eurovision, cât și participări în concerte cu formații și artiști de renume mondial.

Așadar, joi 18 aprilie, dansăm și cântăm alături de Zdob și Zdub în Club Phoenix Constanța!

MUSIC FOR AUTISM

Timp de șase ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. “Music For Autism” a fost sprijinită prin concertele caritabile susținute de VAMA, Loredana Groza & Nadir, Vița de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Mărgineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, Cargo, The R.O.C.K. ( Tribute AC/DC), CTC, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imbre, The Model, Zdob și Zdub, Taxi, Phoenix, Provincialii, etc.

 

Campania “Music for Autism”, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism si alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.

 

Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Detalii se găsesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/
Preț bilet 70 lei
Rezervări 0730 617 787


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: