praslea cel voinic si merele de aur

Prâslea cel Voinic și merele de aur

Acasa  /  Evenimente  /  Copii  /  Pagina curenta

Prâslea cel Voinic și merele de aur

SPECTACOL PENTRU COPII 

 

Aducem vești bune pentru toți copiii și părinții constănțeni!
Un nou spectacol ÎN PREMIERĂ la Constanța ”Prâslea cel Voinic și merele de aur”, o adaptare plină de umor după basmul românesc. Cei mari sunt rugați să vină la spectacol însoțiți de Copilul Interior și să lase la intrare grijile, iar cei mici … au tot ceea ce le trebuie pentru a-l încuraja pe Prâslea în drumul său eroic către roadele de Aur ale Pomului Vieții.
Adaptare a celebrului basm al lui Petre Ispirescu, spectacolul este interactiv și plin de umor.

Vino alături de noi la spectacolul din 6 aprilie 2019 de la ora 17:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, să devenim eroi de poveste și să îl ajutăm pe Prâslea să culeagă merele de aur!

Recomandat copiilor cu vârsta între 4 și 10 ani.
Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat în limba română.
Accesul se face pe baza de bilet (30 lei) indiferent de vârstă. Biletele se pot achiziționa ONLINE și de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța.

Bilete aici:
https://bit.ly/2EDJW15

Spectacol al Teatrului Sublim Art și organizat de echipa Un parinte mai bun în cadrul proiectului Caravana cu povesti, un proiect care aduce în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată.

 


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: