Fularul de la Bunica constanta

Șezătoare „Fularul de la Bunica” la Constanța

Acasa  /  Evenimente  /  Diverse  /  Pagina curenta

Șezătoare „Fularul de la Bunica”

la Constanța

 

Indiferent de vârsta pe care o ai, te invităm să participi la șezătoarea „Fularul de la Bunica” de la Constanța! Pe 25 mai, la Jade Oriental Cafe, începând cu ora 10:00, te poți alătura unei super echipe inter-generaționale care duce tradiția tricotatului mai departe.

Ti-am pregătit andrele, lână colorată, bună-dispoziție și cele mai drăguțe bunicuțe, drept profesoare. Participarea la șezătoare este gratuită, în urma înscrierii. De asemenea, donațiile sunt binevenite.

Șezătoare publică de tricotat în care beneficiarii programelor noastre (vârstnici singuri sau din căminele de bătrâni) așteaptă doritori pe care să îi învețe să tricoteze.

Înscrieri se fac aici: http://www.niciodatasingur.ro/2019/05/sezatoare-fularul-de-la-bunica-la-constanta/

Lansată în 2016, Campania „Fularul de la Bunica” vine în sprijinul bătrânilor singuri din România, oferindu-le bucuria șezătorilor de tricotat, în care bătrânii noștri își valorifică atât talentul, cât și experiența. Într-o atmosferă de poveste, împreună cu tinerii voluntari din asociație sau cu cei care doresc să învețe acest meșteșug, bunicii sunt din nou utili.

Fularele sunt unicat și lucrate hand-made din lână naturală și pot fi achiziționate on-line (http://niciodatasingur.ro/fularuldelabunica/), în schimbul donației minime de 100 lei. Banii strânși sunt investiți în programele în sprijinul vârstnicilor săraci și izolați, derulate de asociație.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: