Festivalul Internațional de Teatru Miturile Cetății 2019

Festivalul Internațional de Teatru Miturile Cetății 2019

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Festivalul Internațional de Teatru Miturile Cetății 2019

20 – 30 IUNIE 2019 ediția a IVa

 

Teatrul de Stat Constanța organizează în perioada 20 – 30 iunie 2019 cea de a IVa ediție a Festivalului Internaţional de Teatru MITURILE CETĂŢII, o amplă acţiune culturală la care vor participa peste 30 de teatre din țară și străinătate. Spectacolele din cadrul festivalului vor avea loc la Teatrul de Stat Constanța, Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski”, Teatrul Pentru Copii Și Tineret Căluțul De Mare dar şi în Piața Ovidiu.

Festivalul Internaţional de Teatru MITURILE CETĂȚII este o continuare a “Serilor de teatru antic” inițiate în anii ’70 de bine-cunoscutul regizor Silviu Purcărete. Ediția de anul acesta are în program producții teatrale ale marilor regizori din România, spectacole pe texte clasice dar și contemporane, o parte din ele având, sub o formă sau alta, temele mitologice şi evoluţia lor de-a lungul timpului.

Biletele pentru evenimentele desfășurate la Teatrul de Stat Constanţa, Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” și Teatrul pentru Copii şi Tineret “Căluţul de Mare” se pot achiziționa online, de pe platforma www.mystage.ro și de la agenția de bilete a Teatrului de Stat Constanța.
Spectacolele din Piața Ovidiu, și recitalul de la Muzeul Național de Artă au intrarea liberă.

 

Programul complet aici!


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: