capcana pentru barbat casatorit

Comedia politista – Capcana pentru un barbat casatorit

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Capcana pentru un barbat casatorit

la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta

 

Teatrul Elisabeta prezinta la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta comedia politista “Capcana pentru un barbat casatorit”, joi, 24 Octombrie 2019, ora 19:00. Un spectacol plin de suspans, intriga si comic cu o rasturnare finala de situatie de-a dreptul … “criminala”!

 

Autor: Robert Thomas
Regie: Serban Puiu
Scenografie: Andrei Radut
Tip spectacol: comedie politista
Durata: 2h30’ (fara pauza)
Distributie:
Daniel Corban: Cosmin Selesi
Comisarul: Stefan Pavel
Florence: Alexandra Velniciuc
Domnișoara Berton: Raluca Ghervan
Preotul Maxim: Alexandru Prica
La Merluche: Cristian Boeriu
Gardieni: Vlad Ianus, Iulian Balan
Domnisoara Marcelle: Maria Magdalena Tapu

 Pret Bilet: 70/80/90 lei

Comedia “Capcana pentru un barbat casatorit” se bazeaza pe textul original al lui Robert Thomas “Piege pour un homme seul” (“Trap for a lonely man”).

O sotie disparuta, o femeie suspecta si un barbat impins la limita nebuniei. Acestea sunt ingredientele productiei Teatrului Elisabeta, un spectacol plin de suspans, intriga si comic cu o rasturnare de situatie finala de-a dreptul…“criminala”.

Comedia spune povestea unei tinere mirese, Elisabeta, care dispare subit dupa o mica discutie in contradictoriu cu proaspatul ei sot Daniel Corban (Cosmin Selesi). Dupa 10 zile de tacere deplina, Daniel incepe sa se ingrijoreze si cere politiei, care pare sa nu ia lucrurile prea in serios, sa-l ajute in gasirea unor indicii privind locul in care sotia sa ar putea fi.

Actiunea cunoaste apogeul atunci cand in scena apar doi martori: un artist vagabond si o asistenta medicala. De aici, complotul devine din ce in ce mai complicat, cu atat mai mult cu cat Daniel devine din ce in ce mai confuz.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: