fitic 2019

Festivalul Internațional de Teatru Independent ediţia a IV-a

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

Festivalul Internațional de Teatru Independent

ediţia a IV-a

 

F.I.T.I.C. este o construcție conceptuală unitară, cu caracter inovator și original, care oferă publicului divers un produs cultural autentic și calitativ.
Evenimentul aduce în fața publicului un segment artistic încă nou –  teatrul independent -, sub forma unui festival cu participare internațională. Complementând oferta culturală existentă în aria artele spectacolului din municipiul Constanța, festivalul își propune o sensibilizare și o familiarizare a publicului cu genul de spectacol independent, dar nu numai.
Construcţia acestui proiect a adus în prim-plan unul dintre obiectivele  asociaţiei noastre, Asociația Art Society Center, promovarea și educarea tineretului, deoarece Festivalul Internațional de Teatru Independent a devenit o alternativă atractivă pentru publicul tânăr. În plus, evenimentul dezvoltă o puternică mișcare în zona voluntariatului, angrenând studenți și elevi din toată țara în organizarea sa.
Prin organizarea ediției a IV-a, Festivalul Internațional de Teatru Independent de la Constanța își reconfirmă poziția de brand al municipiuluiși își aduce contribuția la redimensionarea culturală a orașului.

Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa 2019 ediţia a IV-a se derulează în intervalul 24 – 27 octombrie 2019 în mai multe locaţii din Constanţa: Teatrul de Stat, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” și Tomis Hub.

Intrarea este liberă la toate evenimentele, în limita locurilor disponibile.

Programul complet aici.


  • Detalii
  • Galeria
  • Etichete
  • Mai mult
%d blogeri au apreciat: