Warning: Illegal string offset 'google_map' in /home/constan4/public_html/wp-content/themes/eventure/single.php on line 27
filme in aer liber constanta

Filme in aer liber la Constanta – Saptamana Filmului Muzical

Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

O BROTHER WHERE ART THOU? / Marea hoinăreală (SUA, 2000)

Regia: Joel Coen
Cu: George Clooney, Tim Blake Nelson, John Goodman, John Turturro
Detalii: aventuri, comedie, muzică, AG, 106 minute
Premii: Globul de Aur pentru cel mai bun actor (comedie/muzical) – George Clooney, nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun scenariu adaptat și pentru Cea mai bună imagine, în competiție la Cannes

Sinopsis: Ulysses Everett McGill este un deținut guraliv cu dificultăți de adaptare la viața de condamnat la muncă grea în Mississippi.

Reticent la a-și mai petrece timpul spărgând pietre, el reușește să scape împreună cu alți 2 colegi de detenție. Trio-ul se îmbarcă în aventura vieții lor, în căutarea libertății. Ei trebuie să se descurce și cu vicleanul sș misteriosul Cooley, care îi descoperă și e hotărât să îi ducă înapoi la închisoare.

4 August 2020 @ 9:30 pm – Parcul Tăbăcăriei

WALK THE LINE – POVESTEA LUI JOHNNY CASH (SUA, 2005)

Regia: James Mangold
Cu: Reese Witherspoon, Joaquin Phoenix
Detalii: biografic, musical, AG, 136 minute
Premii: Premiul Oscar pentru Cea mai buna actriță în rol principal (Reese Witherspoon) și alte 4 nominalizări, 3 Globuri de Aur pentru Cel mai bun film, Cel mai bun actor și Cea mai bună actriță în roluri principale

Sinopsis:
În 1955, un tânăr slăbănog cu o chitară în mână și care se recomanda J.R. Cash intră în ceea ce va deveni ulterior celebrul Sun Studios din Memphis. Acest eveniment marca un moment crucial pentru cultura americană. Johnny Cash va influența definitiv muzica Statelor Unite, compozițiile sale originale oferind inspirație viitoarelor vedete rock, country, punk, folk și rap.

5 August 2020 @ 9:30 pm – Parcul Tăbăcăriei

LA VIE EN ROSE (SUA, 2007)

Regia: Olivier Dahan
Cu: Marion Cotillard, Gérard Depardieu
Detalii: biografic, muzical, 140 minute, AP 12
Premii: Premiul Oscar și Globul de Aur pentru Cea mai bună actriță, câștigător a 3 premii BAFTA

Sinopsis: Din copilărie până la glorie, de la victorii la suferințe, de la Belleville la New York, La Vie en Rose prezenintă viața ieșită din comun a lui Edith Piaf. De-a lungul unui destin aproape neverosimil, descoperim sufletul unei artiste și inima unei femei. Plină de viață, fragilă și în același timp indestructibilă, și-a dedicat viața artei până la sacrificiu, devenind o cântăreață nemuritoare.

6 August 2020 @ 9:30 pm – Parcul Tăbăcăriei

GREASE (SUA, 1978)

Regia: Randal Kleiser
Cu: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing
Detalii: Comedie, muzical, AG, 110 minute
Premii: Nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun cântec original, 3 nominalizări la Globurile de Aur

Sinopsis: John Travolta și-a confirmat poziția de cea mai versatilã si magneticã prezențã cinematograficã a anilor ‘70, în aceastã versiune pentru marele ecran a piesei de succes Grease. Cântãreața Olivia Newton-John și-a fãcut debutul în cinematografia americanã în rolul lui Sandy, fata naivã iubitã de Travolta. Distribuția acestui musical reprezentativ despre fabuloșii ani ’50 e impresionantã si include o multitudine de nume sonore.

7 August 2020 @ 9:30 pm – Parcul Tăbăcăriei

MOULIN ROUGE (SUA, 2001)

Regia: Baz Luhrmann
Cu: Ewan McGregor, Nicole Kidman
Detalii: Romantic, muzical, AG, 127 minute
Premii: Câștigător a 2 premii Oscar pentru Cea mai bună scenografie și Cele mai bune costume și alte 6 nominalizări, Globul de Aur pentru Cel mai bun film (comedie/musical), Cea mai bună actriță și Cea mai bună coloană sonoră, în competiție la Cannes.

Sinopsis: Moulin Rouge este un film despre adevăr, frumusețe, libertate și – mai presus de toate – despre iubire, într-un cadru strălucitor și fascinant: clubul de noapte Moulin Rouge și Parisul de la sfârșitul secolului al XIX-lea. După piesa lui William Shakespeare, Romeo și Julieta, regizorul Baz Luhrmann propune o experiență cinematografică unică. Povestea filmului începe de la mitul lui Orfeu, tânărul poet-muzician care a coborât în Infern pentru a-și regăsi iubirea pierdută.

8 August 2020 @ 9:30 pm – Parcul Tăbăcăriei

MARY POPPINS (SUA, 1964)

Regia: Robert Stevenson
Cu: Julie Andrews, Dick Van Dyke
Detalii: familie, muzical, AG, 139 minute
Premii: 5 premii Oscar (Cea mai bună actriță în rol principal, Cea mai bună coloană sonoră, Cel mai bun montaj, Cel mai bun cântec original, Cele mai bune efecte special) și alte 8 nominalizări, Globul de Aur pentru Cea mai bună actriță

Sinopsis: Povestea lui Mary Poppins, zâna bună, care îi cucerește pe nâzbătioșii copii ai glacialului bancher Banks cu verva sa molipsitoare, este fascinantă. Cântecele și vrăjile ei l-ar putea sensibiliza și pe cel mai îndărătnic taur, dar întâmpină reale probleme în a-l îndulci pe domnul Banks. În cele din urmă, Mary Poppins va reuși să se facă iubită de toată lumea într-unul dintre cele mai grandioase finaluri din istoria Hollywood-ului.

9 August 2020 @ 9:30 pm – Parcul Tăbăcăriei


 • Detalii
 • Galeria
 • Etichete
 • Mai mult
 • Filme in aer liber la Constanta – Saptamana Filmului Muzical

  Acasa  /  Evenimente  /  Pagina curenta

  4:10 pm

  Warning: Illegal string offset 'google_map' in /home/constan4/public_html/wp-content/themes/eventure/single.php on line 121
  Evenimente
  Radulescu Andrei
  Comentariile sunt închise pentru Filme in aer liber la Constanta – Saptamana Filmului Muzical
  • filme in aer liber constanta
%d blogeri au apreciat: